Dränering Arboga

Vi skyddar din grund mot fuktproblem

Om oss

Det trygga valet inom dränering. Vi är ett företag inom gräv och entreprenad. Vi erbjuder även tjänster inom fastighets- och trädgårdsskötsel för såväl fastighetsägare, kommun, företag och privatpersoner. Vi anlitas även ofta av större entreprenadföretag för markarbeten och har en dygnet runt-jour för rörinspektion, åtgärdande av avloppsproblem med mera.

Med en rejält tilltagen maskinpark, fokus på kvalitet och god kommunikation ser vi till att du får jobbet som du beställer utfört snabbt och effektivt. Vi delar gärna med oss av referenser från tidigare uppdrag.

Vi är medlemmar i branschorganisationerna Maskinentreprenörerna och Sveriges Byggindustrier, anslutna till kollektivavtal och följer givetvis branschens riktlinjer gällande säkerhet, teknik och miljöarbete. Vi är ordentligt ansvarsförsäkrade och har självklart F-skattsedel så att du som privatperson kan utnyttja ROT-avdrag.

Våra tjänster

  • Jourtjänster som exempelvis avhjälpning vid stopp i avlopp, stopp av läckage och översvämningar, elproblem, klottersanering, låsproblem med mera./strong>Vi har en dygnet runt-jour där du bland annat kan få hjälp med stopp i avlopp, stopp av läckage och översvämningar, elproblem, klottersanering, nyckelproblem med mera .
  • Fastighetsunderhåll som reparationer, rörinspektion, avlägsnande av mossa etc.
  • Markarbeten, grävning, husgrunder och vägarbete.
  • Byggtjänster som om- och tillbyggnad, badrumsrenovering och köksrenovering, bygge av garage, friggebodar och mycket mer.

 

När du behöver en riktigt bra entreprenör i Arboga - vänd dig till oss!